Close

Meniu
Cere oferta personalizata!
 • 1

  Oferta speciala Lindab

  Alege oferta Lindab si esti acoperit!

  Pana pe 31 iulie, primesti GRATIS folia anticondens pentru orice sistem complet de acoperis, format din produsele in promotie.

 • 2

  Necesar corect intocmit

  Suntem de peste 20 ani in Romania si ne-am propus sa fim cei mai buni in acoperisuri.

  Partenerii Lindab si consultantii nostri de vanzari au o experienta indelungata in domeniu si asta ii ajuta sa intocmeasca atent si corect necesarul de materiale pentru casa ta. Nimic in plus, niciun surub in minus; toate componentele se vor potrivi perfect pentru a da forma acoperisului pe care ti-l doreai dintotdeauna.

 • 3

  Montaje de calitate

  In cazul renovarilor, dar nu numai, trebuie sa fii atent cu cine lucrezi. O greseala, cat de mica, te poate costa timp si bani in repararea sau refacerea zugravelilor interioare, de exemplu, chiar daca asta nu era in plan! Partenerii nostri au o experienta indelungata, lucreaza cu montatori instruiti de catre noi si garanteaza pentru corectitudinea lucrarilor efectuate. La nevoie venim chiar noi pe santier in cazul lucrarilor complexe pentru consultanta si gasirea celor mai bune solutii.

 • 4

  Elemente de identificare

  ​Doriti sa fiti sigur ca produsele pe care le-ati achizitionat sunt marca Lindab? Nimic mai simplu!

  In primul rand, remarcati modul in care sunt protejate materialele in momentul livrarii.
  In marea lor majoritate, produsele Lindab (de dimensiuni medii sau mici) sunt ambalate in cutii de carton personalizate.
  Tabla plana si elementele de tinichigerie (de exemplu, bordurile) sunt protejate cu o folie autoadeziva de plastic inscriptionata cu logo-ul Lindab.

  Tiglele metalice, tabla cutata si profilele usoare sunt autentificate cu logo-ul Lindab si date privind lotul de fabricatie, printr-un procedeu de inscriptionare ink-jet.


  Folia speciala anticondens este de asemenea inscriptionata cu logo-ul Lindab.


  Profilele de etansare sunt inscriptionate cu logo-ul Lindab.

  Ati regasit vreunul dintre elementele prezentate mai sus? Va felicitam pentru ca ati ales un produs original Lindab!

 • 5

  De ce este importanta degivrarea acoperisului?

  ​Inainte de a va spune de ce este importanta degivrarea acoperisului, sa stabilim din capul locului despre ce vorbim. Degivrarea acoperisului inseamna procesul de inlaturare a stratului de gheata/zapada format pe acoperis, care vine in contact cu aerul umed si subracit.

  Sistemul care face ca zapada si gheata sa dispara de pe acoperis functioneaza complet automatizat. Sistemul detecteaza automat necesitatea de topire a ghetii sau a zapezii in functie de conditiile climaterice si opreste sau porneste caldura in functie de necesitati.

  Sistemele de degivrare pentru acoperis inseamna practic sisteme de incalzire cu cabluri electrice, care pastreaza jgheaburile si burlanele fara gheata.

  Acestea previn riscul accidentelor datorat cantitatii mari de zapada sau a turturilor de gheata care ar putea sa cada peste persoanele aflate in preajma. De cate ori nu ati experimentat pe propria piele sau ati vazut in mass-media cazuri de persoane accidentate de caderea turturilor de la streasina acoperisului sau zone pietonale publice cu mesaje "Atentie, cad turturi!"?

  Se evita in egala masura riscul pierderilor materiale pe care le-ar putea suferi proprietarul unei cladiri din cauza degradarii acesteia.

  Pentru o eficienta maxima, cablurile se monteaza deopotriva in jgheaburi, burlane si chiar pe acoperis, in zona de streasina sau la partea de sus a ferestrelor de mansarda. In caz contrar, jgheaburile ar putea fi deteriorate de zapada transformata in gheata, care aluneca de pe acoperis, iar fatada cladirii ar suferi degradari in cazul burlanelor sparte de gheata.

  Vrei o oferta personalizata acoperisului casei tale? Suna la 0744.328.433, trimite-ne o  cerere de oferta sau scrie-ne la  info@lindab.ro.