Close

Meniu

Lindab. Pe mâini de încredere.

Oferta Lindab Tânăr sau senior, cu familie sau fără, cu bani mulți sau puțini, ai tânjit de multe ori să îți construiești o casă sau cel puțin să renovezi una. Iar în materie de acoperișuri Lindab este întotdeauna un vis frumos, un ideal.

Transformă-ți visul în realitate!

Ai la îndemână țiglă metalică Nordic 400, Skane sau Prima, panouri cu falț mecanic SRP Click sau tiglă cu acoperire granulată Lindab Roca la pachet cu elemente de tinichigerie, folii anticondens, elemente de etanșare, șuruburi, parazapezi și sistemul de jgheaburi și burlane Lindab Rainline pentru un acoperiș complet.

Toate asezonate cu un montaj profesionist!

ACOPERIȘ ÎN RATE, ATENT EXECUTAT.

Lindab îți face viața mai ușoară, pentru ca TU să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante din viața ta.

Casa ta are nevoie de un acoperiș și îți este greu să pui deoparte bani pentru această achiziție?

Ai acum bani să cumperi un acoperiș care a trecut testul timpului, dar parcă ai mai vrea să faci și altceva cu banii economisiți deja?

Un singur răspuns la ambele întrebări: Gândește-te să plătești în rate acoperișul Lindab! Cumperi un sistem complet de acoperiș, cu montaj inclus și îl achiți pas cu pas, în rate.

Deci? Vrei un acoperiș din țiglă metalicș? Sau poate îți plac acoperișurile plane, fălțuite… sau poate chiar acoperișul din țiglă metalică cu granule minerale Lindab Roca poate fi preferatul tău.

Oricare ar fi alegerea ta, acoperișul Lindab va oferi un aspect inedit casei tale și o va proteja pentru mult timp de-acum încolo.

Vrei mai multe informații? Sună-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de ofertă sau scrie-ne la info@lindab.ro.

● Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum la un pret special!

Vrei mai multe informații? Sună-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de ofertă sau scrie-ne la info@lindab.ro.