Close

Meniu

La Lindab ai de unde alege!

Oferta Lindab Îți oferim tiglă metalică Nordic400, Skane sau Prima; panouri cu falt mecanic SRP Click sau tiglă cu acoperire granulată Lindab Roca la pachet cu elemente de tinichigerie, folii anticondens, elemente de etanșare, șuruburi, parazapezi și sistemul de jgheaburi și burlane Lindab Rainline pentru un acoperiș complet.

 • 1

  Alege oferta Lindab și ești acoperit!

  Până la 31 octombrie 2018, cumperi un sistem complet de acoperiș Lindab inclus în campanie și primești gratuit folia anticondens.

  Chiar dacă este un accesoriu care nu este la vedere, membrana de difuzie (cunoscută și ca folie anticondens) are un rol foarte important în funcționalitatea acoperișului și durata de viață a acestuia – acela de a proteja structura acoperișului și totodată spațiul de sub acesta. Cu fața dinspre astereala permeabilă la vapori și cea dinspre exterior impermeabilă, folia anticondens nu permite umidității să pătrundă în structura materialelor de sub folie, asigurând ventilația și protejând lemnul de umiditate excesivă.

  Pentru durabilitatea construcției și protecția căminului tău, alege un acoperiș de calitate Lindab, montat de profesioniști, acum cu o ofertă de nerefuzat!

  Până la 31 octombrie, primești GRATUIT folia anticondens pentru orice sistem complet de acoperiș format din produsele în promoție:

  Tigla metalica Nordic 400, Prima 35 și Prima 40 în toată gama de culori și acoperiri disponibile grosimea de 0.5 mm;

  Tabla cu falt mecanic SRP Click, SRMax în toată gama de culori și acoperiri disponibile, grosimea de 0.5 mm;

  Tigla metalică cu acoperire granulată Roca Toscana, Roca Serena, Roca Rustica, Roca Madera în toată gama de profile și culori disponibile în paletarul de culori Lindab

  Se consideră sistem complet de acoperiș, cu condiția să aibă incluse accesoriile aferente acoperișului și sistemul de jgheaburi și burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM.

  Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până la 31 octombrie, prin rețeaua de parteneri Lindab.

  Vrei mai multe informații? Sună-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de ofertă sau scrie-ne la info@lindab.ro.

  Alege oferta Lindab și primești GRATIS FOLIA ANTICONDENS!

  Atenție! Rolul foliei anticondens este de a păstra structura de lemn uscată și ventilată și de a preveni scăderea randamentului termoizolației, la nivelul acoperișului.

  Cu siguranță o folie anticondens slabă calitativ se va degrada mai repede, își va pierde din funcționalitatea inițială, va permite pătrunderea umezelii în structura de lemn a acoperișului și în termoizolația de la nivelul acoperișului. Umiditatea din structura lemnoasă va grăbi putrezirea acesteia. Ce folos dacă faci toate eforturile și cumperi o învelitoare cu o durată de viață de peste 50 de ani, dacă acestea-s anulate de o folie de protecție mai puțin performantă?

  O folie anticondens de calitate poate dubla durata de viață a structurii de lemn a acoperișului tău.

 • 2

  Măsurătoare, ofertă completă (materiale și montaj), și consultanță de specialitate

  Contactează-ne pentru o ofertă adaptată construcției tale. Vei fi contactat de un partener Lindab, sau un consultant de vânzări care îți va prezenta produsele noastre și te va ajuta să alegi cea mai bună soluție pentru casa ta. Oferta se va face în urma masurătorii acoperișului existent pentru a optimiza consumul de materiale și a te ajuta să economisești timp și bani.

  Noi îți garantăm întotdeauna cea mai bună ofertă pentru produse de calitate în sistem complet.