Close

Meniu

La Lindab ai de unde alege!

Oferta Lindab Îți oferim tiglă metalică Nordic400, Skane sau Prima; panouri cu falt mecanic SRP Click sau tiglă cu acoperire granulată Lindab Roca la pachet cu elemente de tinichigerie, folii anticondens, elemente de etanșare, șuruburi, parazapezi și sistemul de jgheaburi și burlane Lindab Rainline pentru un acoperiș complet.

 • 1

  Gratuit folia anticondens

  Primesti gratuit folia anticondens pentru sistemul de acoperis comandat, ca sa iti protejezi casa de eventualele infiltratii de apa.

  Daca avem o casa in constructie, prioritatea este sa ii punem acoperisul. Daca avem un proiect de renovare, tot acoperisul devine esential de schimbat.

  Un lucru este clar - un acoperis de calitate, montat profesionist asigura durabilitate constructiei si protectie sanatoasa caminului. Ce trebuie sa stim este ca, datorita diferentei de temperatura dintre interiorul casei si mediul exterior, sub tigla se poate forma condens iar membrana de difuzie (folia anticondens) Lindab este solutia cea mai eficienta pentru eliminarea acestuia.

  Pentru a-i impiedica pe clientii Lindab sa renunte la acest produs extrem de important din structura acoperisului, din motive financiare, am hotarat sa-l oferim GRATUIT!

  Cu totii ne dorim ce este mai bun pentru casa noastra, iar in materie de acoperisuri, Lindab ar trebui sa fie optiunea numarul 1. Argumentul numarul 1 este ca 94.78% dintre clientii care au cumparat acoperisuri Lindab in 2016 le-ar recomanda si altora. Ce zici de acest lucru?

  Argumentul numarul 2 este ca in perioada 01 noiembrie – 15 decembrie 2017, primesti GRATIS FOLIA ANTICONDENS pentru fiecare sistem complet de acoperis Lindab (minim 120 m² de invelitoare) enumerat mai jos:

  Tigla metalica Nordic 400 - toate culorile si acoperirile disponibile pentru fiecare profil in parte,

  Tigla metalica Skane si acoperisul faltuit SRP Click, SRP Click ND, SRMax si SRMax ND – toate culorile si acoperirile disponibile pentru fiecare profil in parte,

  Tigla metalica Skane si Prima si acoperis faltuit SRP Click ND si SRMax – in culorile rosu inchis si caramiziu, toate cu acoperire PE si grosimea de 0.48 mm,

  Tigla metalica cu granule minerale Roca Toscana – culoarea ROSE,

  Tigla metalica cu granule minerale Roca Rustica – culoarea TEAK,

  Tigla metalica cu granule minerale Roca Serena – culoarea GARNET,

  Tigla metalica cu granule minerale Roca Madera – culoarea ANTRACIT.

  Acoperisul este completat de sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline HBPE, Lindab Craft PREM si Magestic.

  Pentru fiecare achizitie de sistem complet de invelitoare descris mai sus, Lindab ofera gratuit FOLIA ANTICONDENS.

  Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 01 noiembrie - 15 decembrie 2017, prin reteaua de parteneri Lindab.

  Vrei mai multe informații? Sună-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de ofertă sau scrie-ne la info@lindab.ro.

 • 2

  Cost informativ manoperă

  • Casa P+M cu acoperiș în 2 ape 100m2

   Tiglă metalică de la 21RON/m2+TVA

   SRP Click de la 24RON/m2+TVA

  • Casa cu acoperiș în 4 ape 250m2

   Tiglă metalică de la 23RON/m2+TVA

   SRP Click de la 26RON/m2+TVA

  Calculația acoperă operațiunile de demontare a învelitorii vechi, sipcuirea, montajul materialulului pentru învelitoare și al accesoriilor și a sistemului de jgheaburi și burlane. Prețul este informativ și nu include eventualele costuri cu consolidarea structurii sau înlocuirea unor componente ale sarpantei. De asemenea, costul manoperei poate diferi de forma/tipul acoperișului și nu include transportul deșeurilor de la locul construcției.

 • 3

  Măsurătoare, ofertă completă (materiale și montaj), și consultanță de specialitate

  Contactează-ne pentru o ofertă adaptată construcției tale. Vei fi contactat de un partener Lindab, sau un consultant de vânzări care îți va prezenta produsele noastre și te va ajuta să alegi cea mai bună soluție pentru casa ta. Oferta se va face în urma masurătorii acoperișului existent pentru a optimiza consumul de materiale și a te ajuta să economisești timp și bani.

  Noi îți garantăm întotdeauna cea mai bună ofertă pentru produse de calitate în sistem complet.