Close

Meniu

La Lindab ai de unde alege!

Oferta Lindab Îți oferim tiglă metalică Nordic400, Skane sau Prima; panouri cu falt mecanic SRP Click sau tiglă cu acoperire granulată Lindab Roca la pachet cu elemente de tinichigerie, folii anticondens, elemente de etanșare, șuruburi, parazapezi și sistemul de jgheaburi și burlane Lindab Rainline pentru un acoperiș complet.

 • 1

  Până pe 31 octombrie, primești o ofertă cât CASA.

  30% reducere la cel mai sigur acoperiș!

  Toamna asta ai 30% reducere la sistemele complete de acoperiș din tiglă metalică Nordic 400 și jgheaburi și burlane Lindab Rainline. Culoarea rămâne la alegerea ta!

  Pe lângă produse premium, servicii de montaj asigurate de montatori autorizați și garanție, Lindab îți oferă o soluție completă, personalizată nevoilor tale.

  Vrei mai multe informații? Sună-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de ofertă sau scrie-ne la info@lindab.ro.

 • 2

  Cost informativ manoperă

  • Casa P+M cu acoperiș în 2 ape 100m2

   Tiglă metalică de la 21RON/m2+TVA

   SRP Click de la 24RON/m2+TVA

  • Casa cu acoperiș în 4 ape 250m2

   Tiglă metalică de la 23RON/m2+TVA

   SRP Click de la 26RON/m2+TVA

  Calculația acoperă operațiunile de demontare a învelitorii vechi, sipcuirea, montajul materialulului pentru învelitoare și al accesoriilor și a sistemului de jgheaburi și burlane. Prețul este informativ și nu include eventualele costuri cu consolidarea structurii sau înlocuirea unor componente ale sarpantei. De asemenea, costul manoperei poate diferi de forma/tipul acoperișului și nu include transportul deșeurilor de la locul construcției.

 • 3

  Măsurătoare, ofertă completă (materiale și montaj), și consultanță de specialitate

  Contactează-ne pentru o ofertă adaptată construcției tale. Vei fi contactat de un partener Lindab, sau un consultant de vânzări care îți va prezenta produsele noastre și te va ajuta să alegi cea mai bună soluție pentru casa ta. Oferta se va face în urma masurătorii acoperișului existent pentru a optimiza consumul de materiale și a te ajuta să economisești timp și bani.

  Noi îți garantăm întotdeauna cea mai bună ofertă pentru produse de calitate în sistem complet.