Close

Meniu

La Lindab ai de unde alege!

Oferta Lindab Iti oferim tigla metalica Nordic400, Skane, Prima sau Maxima; panouri cu falt mecanic SRP Click sau tigla cu acoperire granulata Lindab Roca la pachet cu elemente de tinichigerie, folii anticondens, elemente de etansare, suruburi, parazapezi si sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline pentru un acoperis complet.

 • 1

  Pentru durabilitatea si protectia acoperisului tau, Lindab iti vine in intampinare cu o oferta rezistenta in timp: pana pe 31 iulie, primesti gratuit folia anticondens la achizitia oricarui sistem de acoperisuri din promotie!

  Din cauza stratului de aer format intre tigla si astereala si a diferentei de temperatura dintre interiorul casei si mediul exterior, sub tigla se formeaza condens. Chiar daca nu este la vedere, folia anticondens este absolut necesara pentru functionarea corecta a izolatiei si longevitatea acoperisului. Cu fata dinspre astereala permeabila la vapori si cea dinspre exterior impermeabila, folia anticondens nu permite umiditatii sa patrunda in structura materialelor de sub folie, asigurand ventilatia si protejand lemnul de umiditate excesiva.

  Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu  o oferta imbatabila!

  Pana pe 31 iulie, primesti GRATIS folia anticondens pentru orice sistem complet de acoperis, format din produsele in promotie:

  • Tigla metalica Nordic 400
  • Tabla cu falt mecanic Skane, SRP Click, SRP Click (ND), SRMax sau SRMax (ND) in culorile maro, rosu inchis, caramiziu, silver metalic si gri inchis, cu acoperire PE si grosimea de 0.5 mm;
  • Tigla metalica Skane, Prima, tabla cu falt mecanic SRP Click (ND) sau SRMax (ND) in culorile rosu inchis, maro, caramiziu si silver metalic, toate cu acoperire PE si grosimea de 0,48mm;
  • Tigla metalica cu acoperire granulata Roca Toscana (terra cotta, cardinale), Roca Rustica (garnet, antracite, teak), Roca Madera (antracite).

  Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM sau Magestic.

  Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 06 iunie – 31 iulie 2017, prin reteaua de parteneri Lindab.

  Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

  Alege oferta Lindab cu acoperire si primesti GRATIS FOLIA ANTICONDENS!

 • 2

  Cost informativ manopera

  • Casa P+M cu acoperis in 2 ape 100m2

   Tigla metalica de la 21RON/m2+TVA

   SRP Click de la 24RON/m2+TVA

  • Casa cu acoperis in 4 ape 250m2

   Tigla metalica de la 23RON/m2+TVA

   SRP Click de la 26RON/m2+TVA

  Calculatia acopera operatiunile de demontare a invelitorii vechi, sipcuirea, montajul materialulului pentru invelitoare si al accesoriilor si a sistemului de jgheaburi si burlane. Pretul este informativ si nu include eventualele costuri cu consolidarea structurii sau inlocuirea unor componente ale sarpantei. De asemenea, costul manoperei poate diferi de forma/tipul acoperisului si nu include transportul deseurilor de la locul constructiei.

 • 3

  Masuratoare, oferta completa (materiale si montaj), si consultanta de specialitate

  Contacteaza-ne pentru o oferta adaptata constructiei tale. Vei fi contactat de un partener Lindab, sau un consultant de vanzari care iti va prezenta produsele noastre si te va ajuta ajuta sa alegi cea mai buna solutie pentru casa ta. Oferta se va face in urma masuratorii acoperisului existent pentru a optimiza consumul de materiale si a te ajuta sa economisesti timp si bani.

  Noi iti garantam intotdeauna cea mai buna oferta pentru produse de calitate in sistem complet.