Close

Meniu

Renovezi casa si vrei sa-i dai o noua infatisare?

Aspectul exterior al unei case este determinat in mare parte de aspectul acoperisului. Acesta poate avea forme si culori diferite, in functie de stilul locuintei si de zona in care e amplasata. Lindab ofera o gama completa de solutii pentru acoperisul tau, produse de calitate, cu greutate scazuta de pana la 6kg/mp, durata mare de viata si garantie pe masura.

Indiferent de invelitoarea pe care o alegi, ai grija sa potrivesti stilul si culoarea cu zona in care este construita casa si cu arhitectura acesteia. Nu uita ca poti sa asortezi cu acoperisul toate celelalte elemente ale casei: sistemul de jgheaburi si burlane, ferestrele si usile, dar si nuanta fatadei.

Tigla metalica

Tigla metalica Oferta Lindab

Tigla metalica Lindab imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de lunga durata. Acoperisul tau va avea capacitate portanta ridicata si vei scapa de grija tiglelor sparte sau crapate. Greutatea redusa, de numai 5kg/mp, genereaza economii importante la realizarea constructiei; tigla metalica Lindab fiind solutia ideala atat pentru acoperisuri noi cat si in cazul renovarilor. Profilul inalt al tiglei metalice Lindab si suprapunerile speciale ale panourilor asigura protectie 100% la infiltratii chiar si pentru acoperisurile cu panta mica de pana la 14 grade.

SRP Click

SRP Click Oferta Lindab

Lindab SRP Click este o varianta accesibila a acoperisului faltuit traditional. Imbini profilele printr-un singur clic fara scule speciale si obtii un acoperis trainic si elegant, amintind de linia acoperisurilor solide de alta data.

SRP Click de la Lindab se recomanda pentru acoperisuri cu o panta de minimum 14 grade. Se potriveste majoritatii tipurilor de acoperisuri si este perfect in cazul suprafetelor de simple. Ai la alegere culori clasice sau moderne din portofoliul nostru. Indiferent de tipul cladirii, vei avea un acoperis atractiv, durabil si usor de intretinut. Pentru multi ani de acum incolo.

Lindab Roca

Lindab roca Oferta Lindab

Lindab Roca este un sistem complet de invelitori care aduce in plus o nota de naturalete si unicitatea casei tale. Sistemul a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea continua a formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire pentru a obtine invelitori cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale.

Lindab Rainline

Lindab Rainline Oferta Lindab

Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita. LindabRainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp.

Acoperis faltuit

Acoperis faltuit

Acoperisul faltuit de la Lindab se remarca prin costuri reduse de intretinere si are o frumusete naturala, asa ca iti va fi mai mare dragul sa-l privesti pentru multi ani de acum inainte. Unul dintre cele mai mari avantaje ale tablei pentru acoperisuri faltuite este flexibilitatea. Tabla plana de la Lindab este extrem de maleabila, fiind potrivita atat pentru acoperisurile clasice cat si pentru cele cu design innovator. In oricare dintre variantele alese, atentia se intoarce asupra tablei plane ca un material mai atractiv ca oricand.

Lindab Magestic

Lindab Magestic

Lindab Magestic este sistemul de jgheaburi si burlane galvanizate, care are in componenta, pe langa zinc, 3% magneziu ┼či 3.5% aluminiu. Aceasta ii confera sistemului cateva avantaje importante fata de acoperirea standard cu zinc:

  • Este de 20 de ori mai rezistent la coroziune comparativ cu acoperirea galvanica standard, conform testelor de laborator.
  • Are capacitatea de a se autoremedia in zona marginilor debitate.
  • Protejeaza mediul inconjurator, reducandu-se cantitatea de zinc infiltrat in sol.
  • Aspectul exterior se schimba in timp, dar se stabilizeaza la o nuanta de gri inchis, care se pastreaza pe toata durata de viata a produsului.

Garantat 10 ani!